Zehirli ilaç nedeniyle 31 keçi telef oldu!

Bayramiç ’e 17 kilometre mesafedeki Sarıdüz Köyü ’nde yaşayan Cahide Darıcı ve Mehmet Özden ’in tarlasında ekili olan soğan, sarımsak ve buğdaylara, henüz kimliği belirlenemeyen kişi ya da kişilerce zehirli zirai ilaç atıldı.

Tarlanın ortaklarından olan Mehmet Özden ’in annesi Rahime Özden ’e (65) ait küçükbaş hayvan sürüsü ise tarlada zirai ilaçlı otlardan yedi. Sürüdeki 21′i yavru 31 keçi zehirlenerek telef oldu.
Özden, geçen 12 Mart ’ta oğlu ve görümcesini sahibi olduğu tarlada otlayan oğlak ve keçilerin bir süre sonra ağızları köpürerek telef olmaya başladığını söyledi. Bunun üzerine veterinere başvuran Rahime Özden, hayvanlarının zehirli ilaç nedeniyle telef olduğunu öğrendi. Tarlanın sahibi olan oğlu ve görümcesinden herhangi bir zirai ilaç atılmadığını öğrenen Özden, “Tarlada zehirli ilaca maruz kalan bitkiler dahi kurumaya başladı. Bu vicdansızlığı kim, nasıl yapabilir? Ağzı, dili olmayan hayvanları öldürmek nasıl bir vicdansızlıktır? Damızlık oğlaklarım ve keçilerim öldü. Bu hayvanlara güvenerek mandıracıdan süt parası, ot, yem aldım. Bu yükün altından nasıl kalkılır? Bunu yapan kişide hiç mi vicdan yok” diye konuştu.

haber

haber

LEAVE A COMMENT

warez script mecidiyeköy escort kurtköy escort çankaya escort şişli escort istanbul escort mecidiyeköy escort beşiktaş escort taksim escort fındıkzade escort çapa escort fatih escort topkapı escort escort şişli escort bayan bayrampaşa escort merter escort escort mecidiyeköy porno etiler escort Çankaya escort sincan escort bursa escort bursa escort bursa escort bursa escort bursa escort bayan Ankara escort bayan Ankara Escort Ankara Escort Rus Escort Eryaman Escort Etlik Escort Sincan Escort Çankaya Escort şişli escort bakırköy escort bakırköy escort çapa escort ataköy escort pendik escort şişli escort kartal escort taksim escort maltepe escort mecidiyeköy escort kadıköy escort beşiktaş escort ümraniye escort bakırköy escort fındıkzade escort