Arda İçin Beklenen Gün Geldi

Barcelona Teknik Direktörü Luis Enrique, yarın İspanya Kral Kupası’nda Espanyol ile oynayacakları maçta, FIFA’nın kulübe verdiği ceza sebebiyle sezonun ilk yarısında forma giyemeyen milli futbolcu Arda Turan ve Aleix Vidal’in sahaya çıkacağını söyledi.

“ALEIX VE ARDA İYİ DURUMDALAR”

Enrique, yarın TSİ 21.30’da sahalarında Espanyol ile oynayacakları İspanya Kral Kupası son 16 turu ilk maçı öncesinde, Nou Camp Stadı’nda basın toplantısı düzenledi.

İspanyol teknik adam, kulübün televizyonu Barca TV’den canlı yayınlanan toplantıda, 18 kişilik maç kadrosuna dahil ettiği Arda Turan ve Aleix Vidal’in oynayıp oynamayacağı konusunda “Elimizdeki antrenman verileri, ikisinin de 90 dakika oynayabileceklerini gösteriyor. Arda ve Aleix iyi durumdalar. İkisi de çok mutlu. Ne kadar süre alacaklarını bilmiyorum ama yarın ikisi de oynayacak” ifadelerini kullandı.

“TAKIMA KATKI SAĞLAYACAKLAR”

Arda ve Vidal’in kaliteli oyuncular olduğunu vurgulayan ve savunma yönünden de takıma katkı sağlayacaklarını belirten Enrique, “Arda, hem orta saha hem kanatta oynayabiliyor. Aleix’ten ise savunmanın sağı ve ortasının yanı sıra kanatta da faydalanabiliriz” değerlendirmesinde bulundu.

haber

haber

LEAVE A COMMENT

warez script mecidiyeköy escort kurtköy escort çankaya escort şişli escort istanbul escort mecidiyeköy escort beşiktaş escort taksim escort fındıkzade escort çapa escort fatih escort topkapı escort escort şişli escort bayan bayrampaşa escort merter escort escort mecidiyeköy porno etiler escort Çankaya escort sincan escort bursa escort bursa escort bursa escort bursa escort bursa escort bayan Ankara escort bayan Ankara Escort Ankara Escort Rus Escort Eryaman Escort Etlik Escort Sincan Escort Çankaya Escort şişli escort bakırköy escort bakırköy escort çapa escort ataköy escort pendik escort şişli escort kartal escort taksim escort maltepe escort mecidiyeköy escort kadıköy escort beşiktaş escort ümraniye escort bakırköy escort fındıkzade escort