Microvolts: Açık betanın büyük başarısı
Microvolts: Açık betanın büyük başarısı
Hızlı ve öfkeli MMO-TPS (Büyük Multiplayer Online Üçüncü Kişi Nişancı) MicroVolts Açık Beta büyük bir başarıya ulaştı.
Açık beta iki haftadır yayında ve oyunun popülerliği ger geçen gün artıyor. MicroVolts’un ilk resmi güncellemesi, büyüyen oyuncu tabanını destekleyecek yeni sunucu kanalları oldu.
Bu başarıyı kutlamak için, Rock Hippo, aralarında 1Pad 2 Yarışması’nın da bulunduğu bir dizi etkinliğe ev sahipliği yapacak. Rock Hippo, bu yarışmayı kazananlara iki MicroVolts iPad’in en yeni modelini verecek. Bir hafta içinde 10 ya da daha fazla saat oynayan oyuncular, otomatik olarak listeye alınacak. İlk iPad 28 Mart ile 4 Nisan tarihleri arasında en az 10 saat kazanan oyunculardan birine verilecek. İkinci iPad ise, 1 Nisan ile 11 Nisan tarihleri arasında 10 saat oynayanlardan birinin olacak.
Ayrıca, sadık oyunculara bir teşekkür olarak, 2.000 bonus deneyim puanı, 26 Mart ile 27 Mart arasında en az 3 saat oynayan herkese verilecek.
Oyuncuları, gerçek boyutlu bir dünyada oyuncak boyutunda figürler arasındaki bir savaşın içinde bırakan MicroVolts, iki oyuncunun aynı görünmemesi ve hissetmemesini sağlayan büyük bir özelleştirme seçeneğiyle dört farklı karakter sunuyor. Buna ilave olarak, görsel açıdan zengin, dinamik dünyalar ve silah bolluğu, MicroVolts’u aksiyon oyuncularını bir araya toplayan adrenalin dolu, hızlı bir nişancı oyunu haline getiriyor.
Uzmanlaşması kolay kontrolleriyle, MicroVolts yeni ve deneyimli oyuncular için ideal olmasının yanında, zengin sosyal medya özellikleriyle gerçek bir topluluk hissi sunuyor.